030 - 210 28 36 info@hetbewindhouten.nl

Het Bewind Houten

voor bedrijven & instanties

Voor bedrijven

Financiële problemen hebben vaak ernstige gevolgen voor het welbevinden en welzijn van uw personeel.

Liggen stress, concentratieproblemen en erger: ziekte en uitval op de loer? Help uw medewerker, bel ons!

U bent zuinig op uw personeel en wilt hen ondersteunen waar dat nodig is. Zodra u de signalen opvangt, dat een medewerker financiële problemen heeft, staan wij klaar om u te helpen.

Wij helpen uw medewerker bij het beheer van zijn financiën. Wij maken samen met de werknemer een analyse van de financiële situatie. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op waarbij we een gerichte oplossing voor uw medewerker bieden. Dit kan zowel tijdelijk als blijvend zijn. Hierbij gaan we verder dan alleen het aanbieden van budgetcoaching en budgettering. Afhankelijk van de situatie en wensen kunnen wij de financiën op orde krijgen en houden.

Voor zorginstellingen

Uw cliënt aanmelden bij Het Bewind Houten kan snel geregeld worden. Een afspraak voor een kennismaking vindt meestal op korte termijn plaats. Door samen te werken kunnen we de personen, die het nodig hebben snel helpen.

Waarom doorverwijzen?

Elk jaar laten wij ons weer toetsen door de rechtbank en onafhankelijke auditoren om onze kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. Bovendien is Het Bewind Houten aangesloten bij de beroepsvereniging NBBI.

Het Bewind Houten is al ruim 10 jaar een betrouwbare partner.