030 - 210 28 36 info@hetbewindhouten.nl

Het Bewind Houten: een nieuwe naam voor een bestaande praktijk

De spil van het kantoor is Jeanet den Hamer. Zij heeft al ruim 15 jaar ervaring als bewindvoerder. Na afronding van haar studie Sociaal Juridische Dienstverlening heeft zij bij een groot bewindvoerderskantoor gewerkt. Omdat het werk van bewindvoerder goed bij haar past heeft ze besloten om in 2013 haar eigen kantoor te starten.

“Het is fijn om mensen te helpen met hun financiën en een bijdrage te leveren aan een verbetering van hun situatie. Het geeft namelijk energie om zaken te structuren wanneer ze niet gaan zoals ze behoren te gaan. Het contact met zowel cliënten als begeleiders, maar ook met verschillende instanties is boeiend. De administratieve werkzaamheden die daarnaast constant dienen te gebeuren maakt het werk van een bewindvoerder afwisselend. Jaarlijkse bijscholing houdt de kennis up-to-date in een veranderende samenleving met zijn uitdagingen voor cliënten en nieuwe regels in het werkgebied.”

Clarine Leskens is al meer dan 20 jaar werkzaam in het notariaat op verschillende kantoren in Utrecht en Zuid-Holland. Clarine is nu al ruim zeven jaar met veel plezier werkzaam als (kandidaat)-notaris in Houten. Zij heeft haar eigen notariskantoor met 15 man personeel. Daarnaast is zij al jarenlang levensexecuteur en vereffenaar.

“In de praktijk zie ik vaak, dat mensen hun zaken juridisch niet goed geregeld hebben. Het is mijn missie om mensen hiervan bewust te maken en beter te kunnen helpen. Het Bewind Houten is een mooie kans dit nog beter duidelijk te maken. Ik kan mijn klanten beter helpen en op een integere wijze de belangen behartigen van de kwetsbaren in onze samenleving.”

In 2022 hebben Clarine Leskens en Jeanet den Hamer besloten hun krachten te bundelen en verder te gaan onder Het Bewind Houten.

Samen kunnen we onze professionaliteit, ervaring en persoonlijkheid inzetten om iedereen, die wel wat hulp of advies kan gebruiken, nog beter te helpen.

1+1 maakt toch wel 3!
 

Mijn Onview

Met de cliënt login van Mijn OnView heeft u de mogelijkheid om uw saldo te checken of transacties in te zien die uw bewindvoerder heeft gedaan op alle rekeningen die zij/hij voor u in beheer heeft.

U logt hier in

Postadres:
Postbus 522
3990 GH Houten
T 030 210 28 36

Bezoekadres: Het Spoor 68, Houten

Telefonisch cliëntenspreekuur:
Maandag t/m donderdag van 9:00 tot 11:30 uur

info@hetbewindhouten.nl

Download inschrijfformulier
Download brochure

(binnenkort te downloaden)

KVK 87295563     •     NL86 ABNA 0114 3135 12     •     Privacy statement